Ga naar hoofdinhoud

Esther heeft ruime ervaring als manager bij het UWV opgedaan in de afgelopen jaren. Hiermee is ze een vraagbaak binnen de club over  allerlei onderdelen die met het UwV te maken hebben. Esther neemt voor haar rekening de regio Venlo, Heerlen en Maastricht.

Gespecialiseerd in stress- en burnout klachten.

Wat mij enorm fascineert is de beleving en drijfveren van mensen. Wat maakt dat de ene persoon bij tegenslag wèl weer overeind komt en de andere niet? Inmiddels ben ik ervan overtuigd dat mensen veel meer (aan)kunnen dan ze zelf in de gaten hebben. Ik gebruik een aantal verschillende methodieken om mensen weer op de rit te krijgen en hun focus te leggen op: wat kan ik WEL. Vanuit die positieve mindset kunnen mensen weer groeien. Ik vind het geweldig om mensen daarbij te begeleiden en weer terug op de arbeidsmarkt te krijgen.

Zelf heb ik een ruim 25 jaar ervaring binnen de sociale verzekeringen. Als medewerkster op de ‘werkvloer’, als re-integratie specialist èn als manager. Die diversiteit maakt dat ik me zowel in een medewerker als in een werkgever kan verplaatsen en zo vaak onduidelijkheden uit de weg kan helpen, waardoor er weer mogelijkheden ontstaan.

Mijn praktijk is in Mierlo, maar ik spring met alle plezier in mijn auto richting Venlo, Tilburg of Den Bosch. Samen maken we van jouw traject een succes!

Back To Top