Skip to content

Bij het begeleiden van medewerkers tijdens hun re-integratie is tijdigheid van cruciaal belang. Onze, Vroegtijdig inzicht op arbeidsdeskundige wijze, biedt een waardevol, op arbeidsdeskundige basis, advies dat wordt opgeleverd wanneer de bedrijfsarts rond de zesde week belastbaarheid informatie afgeeft.

Met dit rapport verschaffen we inzicht in zowel de huidige functie van de medewerker als andere mogelijke, passende functies binnen en buiten de organisatie. Dit geeft leidinggevenden meer handvatten om constructieve gesprekken aan te gaan met de medewerker. Samen kunnen zij kijken naar haalbare oplossingen voor de toekomst, zoals het beoordelen of de medewerker bepaalde werkzaamheden duurzaam kan volhouden. Hierdoor kan het re-integratieproces vroegtijdig in beweging komen. Deze proactieve benadering biedt voordelen voor zowel de medewerker als de werkgever.

Met vroegtijdig inzicht ligt de nadruk op vroegtijdige interventie en maatwerkoplossingen, waardoor de kans op een succesvolle en duurzame re-integratie wordt vergroot. Bent u klaar om samen met ons het verschil te maken in het re-integratieproces van uw medewerkers?

Per rapportage
€ 375,00

Werknemer

Naam(Vereist)
DD dash MM dash JJJJ
DD dash MM dash JJJJ

Opdrachtgever

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Na aanmelding wordt er contact met u opgenomen voor de benodigde belastbaarheidsinformatie.
Back To Top